Subota, 25 Marta

Bruka organizatora ZENICA SUMMER FESTA: Zenička djeca ne zaslužuju laži i obmane!

Pompezno najavljivani ljetni festival Zenica Summer Fest počeo je sinoć nastupom Saše Kovalevića pred velikim brojem zeničana koji su iskoristili lijepu noć da se zabave na glavnom gradskom trgu. Naravno, ne treba ni napominjati, da je na bini svoju rolu odradio i zenički gradonačelnik Fuad Kasumović koji je još jednom zloupotrijebio budžetski novac za samopromociju i pričanje priča u koje još samo on i nekolicina klimoglava vjeruje… Ali u svemu ovome oni nisu ni bitni. Bitni su oni zbog kojih svijet i postoji,  oni najmlađi.

U najavljenom programu za 20.07. od 10:00 sati najavljen je program Latif Moćević – MRAVKO TRAVKO.

Latif, u stilu pravog profesionalca što se ne može reći za organizatore, je došao na vrijeme. Međutim, osim  brojnih mališana i roditelja niko iz organizacije ZSF se nije pojavio na Trgu Alije Izetbegovića u predviđeno vrijeme. Nije bilo ni bine, ni ozvučenja…ništa osim razočarane djece i roditelja koji su subotu odvojili da udovolje svojoj djeci, ali …svaki komentar je suvišan. Ubrzo su uslijedili komentari i negodovanje na društvenim mrežama.

Reagovao je i Latif Moćević, čiji kasnije izbrisani post prenosimo. Vjerovatno je izbrisan po nagovoru organizatora koji su mu obežali novi nastup početkom narednog mjeseca.

Cijelo ovo vrijeme organizatori su smišljali kako udariti na razum roditeljima koji su izigrani, pri tome ne pomišljajući da prihvate grešku i upute izvinjenje svima. Ne, nego su sve prebacili na neku produkcijsku kuću koja je trebala, a nije, postaviti razglas i ozvučenje. Naravno nije navedeno ko je, a nije, trebao to učiniti. Ne treba biti previše pametan pa shvatiti ko je kriv za izigravanje zeničke djece!

Ali, djeca nisu glasači…SRAM VAS VBILO!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.