Subota, 25 Marta

Delegacija Radio-televizije Zenica u posjeti ambasadoru Islamske republike Iran u BiH

Delegacija Radio-televizije Zenica predvođena direktorom Nandinom Škrbićem boravila je u posjeti ambasadoru Islamske republike Iran u Bosni i Hercegovini Reza Geličhanu.

Tokom ugodnog razgovora direktor Škrbić je upoznao ambasadora Geličhana sa trenutnom situacijom kako u našoj firmi tako i u gradu Zenica. S druge strane, Ambasador je obećao pomoć u najavljenoj dogradnji RTV doma, ali i nabavci moderne opreme, te programskih sadržaja.

Direktor Škrbić je predložio da Ambasadoru Geličhanu u mjesecu martu bude domaćin tokom radne posjete Zenici, što je prvi čovjek Ambasade Islamske republike Iran velikodušno prihvatio.

Uspostavljanje saradnje između Ambasade i Radio-televizije Zenica trebalo bi vrlo brzo rezultirati konkretnim projektima čija će realizacija poboljšati sveukupno stanje u našem preduzeću.

Nakon posjete ambasadoru Islamske republike Iran, delegacija Radio-televizije Zenica posjetila je između ostalog i predstavništvo IRIB TV i SAHAR TV za BiH. Predstavnici našeg preduzeća razgovarali su sa direktorom predstavništva gospodinom Behrooz Nasseri kojom prilikom su se upoznali sa radom i funkcionisanjem IRIB TV i SAHAR TV.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.