Ponedjeljak, 27 Marta

Gradska uprava Zenica daje stotine hiljada KM samo za poslušne klimoglavce

Poštovani Zeničani, prije svega se izvinjavamo zbog vulgarnosti kojima ilustrujemo ono na što želimo ukazati – Treba da znate – ovo je portal kojim se rukovodi iz Gradske uprave Zenice.

Državni službenik, izabran sumnjivim konkursom, sa diplomom “travničkog studenta” pronalazi u radno vrijeme članke sa opskurnih hrvatskih portala i plasira ih na “najčitanijem portalu u ZDK i šire”. I dok je za aktuelnog Kroolja Zenice sam naziv Kantona “mrska imenica”, njegov poslušnik se ne hvali da je najčitaniji bilo gdje, nego baš “u ZDK i šire”. Na koji način prikuplja čitače, pokazuje današnji naslov prepisan sa opskurnog anonimnog portala.

I dok građani Zenice treba da plaćaju skuplju vodu, ubrzo i grijanje, javna preduzeća, po naredbi kroolja, moraju da ostavljaju novac na portalu koji nema adresu, odgovorna lica, nema adresu, čak ni kome se žaliti ili koga tužiti. JP Grijanje, koje je “preko noći” odlučilo da naplaćuje pune kvadrature vjerskim objektima, čak i za prostore koji se koriste nekoliko dana u godini, nema problem sa činjenicom da se oglašava na ovakvom mediju. Ovo opskurno nastrano glasilo u kojem preovladavaju objave o razvratu, neobičnim seksualnim navikama, idiotlucima i perifernim likovima i pojavama, snažno pomaže

Gradska uprava koja daje stotine hiljada KM samo za poslušne klimoglavce. Vrijeme je da se ova strašna praksa prekine. JP Grijanje, šta vi radite u naslovima portala kakav je ovaj? Ili da sami zaključimo iz naslova?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.