Četvrtak, 23 Marta

Kad lopov uzvikuje “drž'te lopova”: Kasumović priprema novu izbornu krađu!

Izreka “drž'te lopova” omiljena je među lopovima koji na taj način, odnosno tim uzvikivanjem žele skrenuti pažnju s vlastitog lopovluka. To je omiljena izreka gradonačelnika Zenice, Fuada Kasumovića, koji danima pokušava svoj lopovluk i nakanu da ponovo pokrade izbore prebaci na nekog drugog. Kažemo ponovo jer je i 2016.godine brutalno pokrao izbore i na takav način se domogao gradonačelničke pozicije. Svoje tadašnje jatake je, kao i sve prije njih, izlagao nakon čega su mu okrenuli leđa i danas to isto rade u deugim strankama.

Zna Kasumović s kim je i šta radio, a znat će detaljno i zenička javnost vrlo brzo.

Međutim, dok Kasumović preko sebi odanih portala pokušava od sebe napraviti žrtvu izbora i tako opravdati poraz koji je neizbježan, taj isti Kasumović prešućuje istinu i činjenice, a istina je da je njegova najbliža, najodanija i mnogo šta još naj saradnica, Almira Baručija-Kapidžić, članica Gradske izborne komisije i upravo ona danima mukotrpno radi na pripremanju terena za pokušaj nove izborne krađe u korist Kasumovića. Kažemo pokušaj jer će se ovaj put samo na tome i završiti.

Ne može ni Almira, koja sigurni smo više razmišlja o istragama koje se vode oko brojnih sumnjivih i unaprijed završenih zapošljavanja u Gradsku upravu ( uskoro i o ovome više pojedinosti i dokaza ), više pokrasti glasova, koliko će građani Zenice kazniti 15.11.bahatost, kriminal i primitivizam koji je, nažalost, zavladao Zenicom.

Uzalud vam trud…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.