Subota, 25 Marta

Priča jedno, djela drugo: Licemjerje patološkog lažova Kasumovića u jednom videu

Svo licemjerije, ili bar većina licemjerja Fuada Kasumovića, najbolje se ilustruje kroz video objavljen prije dva dana na jednom od brojnih lažnih FB profila koji su plaćeni novcem građana Zenice da rade samo dvije stvari, veličaju krOlja Kasumovića i omalovažavaju sve one koji imaju drugačije mišljenje.

U videu “dobročinitelj” Kasumović odlazi kod dede koji mu je nekad poklonio vunene čarape da ga, ko fol, obiđe jer je dedo izašao iz bolnice. Sve to snima, radi čega je i otišao, u cilju svoje predizborne kampanje u kojoj, kao što se na istom videu može i vidjeti, koristi službenog Passata plaćenog oko 80 000 maraka i vozača kojeg također plačaju građani Zenice. Iako je prvi dan svoga mandata došao privatnim vozilom i rekao da neće imati ni službeno vozilo, a ni vozača, no to sad nije toliko ni važno, koliko je licemjerno i bijedno koristiti ovog starog dobrog čovjeka za predizbornu kampanju.

Da je imao prave namjere da obiđe dedu koji je izašao iz bolnice, došao bi u privatnoj režiji, bez kamera i odvojio bar 15 minuta da sjedne kod dede u kuću i malo porazgovara. Ovako, jasno se vidi u videu, došao je isključivo i samo radi videa koji je plasirao na društvene mreže neudostojivši se bar pet minuta sjesti kod čovjeka kojeg je, kao i mnoge ranije, zloupotrijebioo za svoje lične interese.

Uz sve to, inače “zabrinut za zdravlje stanovništva”, Kasumović bez maske ulazi u kuću čovjeku koji je tek izašao iz bolnice, te na direktan način dovodi u opasnost osobu koja spada u najrizičnije kategorije kada je u pitanju pandemija koronavirusa.

I ako je od Kasumovića, priznat ćete, nisko je!

U prilogu svega navedenog video:

https://www.facebook.com/watch/?v=746648262596872

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.