Nedjelja, 28 Maja

Teška krađa u ugostiteljskom objektu u Zenici

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u sedam slučajeva, kojom prilikom su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede.

U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

U toku noći 19/20.09.2020. godine, u ulici Masarykova, izvršena je teška krađa u ugostiteljski objekat “ExEmporio 1”, vlasništvo lica M.D., iz Zenice, kojom prilikom je otuđen određen iznos novca. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Dana 20.09.2020. godine, u 09,00 sati, u ulici Londža, u stanu vlasništvo K.A. izvršena je krađa novca. Daljnji rad na dokumentovanju izvršene krađe poduzimaju službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, dok je nad licem K.I., iz Zenice, zavedena kriminalistička obrada zbog sumnje da je izvršilo navedeno krivično djelo.

Na području ZDK dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda u kojim su tri lica zadobila lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.