Nedjelja, 29 Januara

Uhapšen sin bivše gradonačelnice Visokog zbog osnova sumnje da dila drogu

Visoko je već dugo centar za dilanje i proizvodnju droge. Prema riječima uhapšenih dilera koji su odležali svoje kazne, dileri su bili zaštićeni od ljubičaste vlasti u Visokom, a droga se čuvala i u kući tadašnje nositeljice izvršne vlasti, kao na bezbjednom mjestu.
Ko god je u predizbornoj kampanji pisao nešto protiv “Ljubičastih” dobijao je nasilne prijetnje od lokalnih narkomana. A poslije kampanje narkomani su putem lažnih profila počeli izmišljati i plasirati gnusne laži u javnost.

Dugo se špekulisalo, a danas se potvrdilo da je bivša vlast ipak bila uz narko kartel u Visokom. Danas je zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojne droge” iz člana 239. KZ FBIH uhapšen i sin od bivše gradonačelnice Visokog.
Danas je i vlasnica stranice fenix.ba, Dinka O. bila uključena u procese, pa je nevjesti bivše gradonačelnice otvarala bolovanje i doznake za isto dostavljala u JP EKO ENENERGIJA Visoko, u koju je svekrva, bivša gradonačelnica na vrijeme uhljebila.
Dinka, Jasmina, Amra, Farise trebate znati da ko kome spletke pravi, njemu se spletke vrćaju! Pazite da se ne ugušite, koliko ste zla nanijeli!
I dok čekamo zvaničnu objavu da će bivša gradonačelnica na neku od listi NIP-a, Zeničke inicijative, kao i njihove nove pobjede koje su najavile, dobijamo vijest da pored bijelog hljeba kojeg je koristila od Grada Visoko za svoj nerad dotična koristi i “bijeli hljeb” od dilanja droge!

#narkomani
#dileri
#kf
#amrababić
Izvor: fenix.ba👏