Utorak, 21 Marta

Zmajevi odradili drugi online trening, atmosfera među Bajevićevim igračima odlična

Reprezentativci BiH u nogometu predvođeni profesorom Eldinom Jeleškovićem i uz prisustvo selektora Bajevića i stručnog štaba, odradili su danas drugi video-trening.

Rusmir Cviko, jedan od pomoćnika selektora Dušana Bajevića istakao je da je u ovim uslovima kada smo svi dužni poštovati mjere nadležnih institucija izuzetno važno ostati pozitivan.

“Svjesni smo da trenutna situacija u svijetu nije baš najbolja, ali svi moramo pokušati biti pozitivni i izvući ono najbolje što možemo”, istakao je Cviko i dodao:

“Naši igrači su svakako dobar primjer. Ostaju kući, treniraju, a njihov današnji pristup pokazuje da su motivisani za rad, atmosfera je bila zabavna i vedra. Koliko smo mi u stručnom štabu mogli vidjeti igrači su zadovoljni ovakvim načinom rada i komunikacije. Ovo je odličan preduslov da se još bolje upoznamo prije nego što dođe vrijeme okupljanja za utakmice baraža”, kaže Cviko.

Selektor Bajević ranije je najavio da će Zmajevi tri puta imati online treninge, a čini se da se ovakva praksa za sada pokazala kao uspješna.

Izvor: klix.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.